James Bond

JAMES BOND

Intresset för James Bond har jag haft länge och kan egentligen alldeles för mycket men som Bond-fantast är det väldigt avkopplande att ägna sig åt detta intresse som i viss mån är en hyllning till mitt elva-åriga jag. På olika sätt har jag ägnat mig åt James Bond genom åren. Mitt senaste projekt är en vodcast som heter ”Die Another Day [Sawh Yah Téh Dye] Die Another Day” där jag publicerar nya klipp regelbundet på min youtube-kanal. Det är very international och änna med glimten  ögat. (se inbäddad video nedan)
Jag driver också sajten ”007 Under the Mango Tree – A guide to the references and trivia of the James Bond films
Tidigare har jag tillsammans med min bror drivit ”Bond Royale” , en klubb som anordnade biovisingar av klassiska James Bond-filmer på Bio Roy i Göteborg. Dessutom har jag ägnat mig åt ett webfanzine ”Goodnight Gazette” och en webbsajt vid namn ”Never Send Flowers”. Utöver det skriver jag för sajten ”From Sweden with Love,” främst bokrecensioner.
2103 medverkade jag i TV4:s program ”Fantasterna” i ämnet James Bond och lyckades vinna en andraplats i tävlingen.
I november 2013 höll jag ett publikt föredrag om James Bond på min arbetsplats Göteborgs stadsmuseum med titeln ”James Bond på vita duken”.

Kontakta mig på pontushw[at]gmail.com om ni vill anlita mig som föredragshållare. Det skulle passa för bibliotek, museer, studieförbund eller liknande.
Det går även att engagera mig som James Bond-expert i media. Jag har medverkat som sådan i P3 Morgonpasset, Kvällspasset och P4 Morgon Göteborg.

Mina inlägg om James Bond hittar ni här

Annonser
%d bloggare gillar detta: